Casa inteligenta

DEMO aplicatie pentru casa inteligenta

Acest DEMO este realizat cu scopul de a permite vizitatorilor site-ului sa poata vedea modul de functionare al aplicatiei, demo-ul este realizat dupa nevoile clientului si personalizat in functie de decorul specific locuintei sale.
Cum functioneaza?
– prin simpla apasare a butoanelor “living”, “dormitor”, “bucatarie”, “dressing”, “baie”, “gradina” vei fi redirectionat catre alta pagina a aplicatiei
– in urmatoarea pagina va fi afisat meniul personalizat pentru fiecare camera
– pentru a vizualiza optiunile automatizate din fiecare camera dati click sau touch (pentru mobil) pe fiecare item in parte (“iluminat”, “prize”, “confort termic”, “audio ambiental”, “tv&media”, “jaluzele&perdele”).
– fiecare buton activeaza optiunea care este apasata, modificarile pot fi vazute in imaginea alaturata. De exemplu, daca butonul pentru “Lustra” este apasat, butonul se va activa, iar in imaginea alaturata lustra se va aprinde.
– in acelasi mod functioneaza toate butoanele.

Ce sisteme pot fi automatizate?

Casa inteligenta este locuinta care permite comanda si controlul centralizat al echipamentelor inteligente. Aceste echipamente pot fi gestionate de la distanta prin intermediul aplicatiei software de pe smarphone, tableta sau local prin intermediul intrerupatoarelor tactile.

Casele inteligente va usureaza viata si ofera confort sporit si eficienta energetica. Puteti crea scenarii care indeplinesc mai multe functii in acelasi timp intr-un anumit moment al zilei, de exemplu va intoarceti acasa de la serviciu – luminile din hol si living se aprind, iar temperatura este setata pe modul de confort.

control iluminat in casa inteligenta

Control iluminat

Managementul sistemului de iluminat reprezinta o solutie pentru eficientizarea consumului de energie electrica, crescand totodata confortul utilizatorului. Sistemul inteligent de iluminat este prevazut cu functii multiple. Aceste functii permit setarea intensitatii luminoase si a temperaturii de culoare in functie de activitati.

Controlul poate fi realizat de la distanta prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei sau local prin intermediul intrerupatoarelor tactile. Intregul sistem poate fi monitorizat, astfel puteti vedea daca ati uitat lumina aprinsa si o puteti opri oriunde v-ati afla.

Control prize

Circuitele de prize care alimenteaza aparatele electrice vor fi concepute astfel incat in orice moment sa va ofere posibilitatea de a le opri pentru evitarea pericolului de electrocutare de catre un membru al familiei ( in special copiii). Gestionarea circuitelor de prize are totodata rolul de a reduce consumul de energie electrica si implicit factura dumneavoastra.

Prizele inteligente pot fi controlate de la distanta si pot fi oprite sau pornite de pe smartphone sau tableta. Acestea pot avea intervale de timp de functionare ce pot fi personalizate in functie de necesitatile fiecaruia.

Confort termic

confort termic in casa inteligenta

Indiferent de tipul de incalzire pentru care ati optat, temperatura din fiecare camera a locuintei poate fi setata sa aiba valori diferite si poate fi controlata de la distanta. Se pot realiza grafice de functionare zilnice / saptamanale / lunare, grafice care va ajuta sa economisiti bani, dar si sa va sporiti gradul de confort.

Gestionarea aparatelor de aer conditionat

Prin intermediul unor senzori de temperatura cu parametri predefiniti si al telecomenzii aparatului de aer conditionat, acesta poate fi controlat atat de pe tableta, cat si de pe telefonul dumneavoastra mobil.

Puteti monitoriza temperatura, putand comutata aparatul de aer conditionat pe rece/cald, oprire/pornire in functie de scaderile sau cresterile majore de temperatura. Automatizarea aparatului de aer conditionat este o solutie ideala pentru mentinearea unei temperaturi ideale.

casa inteligenta

Control jaluzele, rolete si rulouri exterioare

Sistemul de control automatizat pentru casa a devenit din ce in ce mai popular, motiv pentru care controlul storurilor / draperiilor este integrat in meniul DLP-ului al casei. Aceasta optiune elimina aglomerarea peretelui cu multe butoane de actionare, punand controlul diverselor subsisteme din casa inteligenta ( iluminat, muzica, clima, etc) intr-un display tactil intuitiv cu un design adaptat nevoilor dumneavoastra estetice.

Control sistem audio de tip single room / multi rooms

Sistemul inteligent de tip multi room va permite sa ascultati muzica favorita in orice camera oferind un control multiplu. Spre exemplu, puteti asculta muzica pop in bucatarie sau muzica dance in dormitor, hit-urile preferate rapp in living room si poate un post de radio in baie. Muzica poate fi distribuita si controlata in intreaga casa. Sistemul poate fi actionat de pe smartphone sau tableta prin intermediul aplicatiei.

Control sistem de supraveghere

Camerele de supraveghere pot fi controlate in permanenta de pe telefonul mobil oferindu-va posibilitatea de vizualizare, in timp real, a tuturor evenimentelor din interiorul si exteriorul resedintei dumneavoastra.

Automatizari de tip “lift”

irigatii automatizate

Automatizarile de tip “lift” pentru TV / videoproiector au o mare aplicabilitate oferindu-va posibilitatea sa utilizati la maxim spatiul casei prin ascunderea / mascarea televizorului sau a videoproiectorului in tavan, perete sau mobilier.

Control sisteme de irigatii

Automatizarea sistemului de irigat va urmeaza gandurile şi in zona exterioara casei – sistemul de stropire sau udare poate fi acţionat complet automat. Sistemul este capabil sa decida singur cand este necesara udarea si in ce cantitate. Detectează nivelele scazute de umiditate si porneste numai atunci cand este necesar.

Control sistem de degivrare

p

Sistemele de degivrare sunt utilizate pentru topirea ghetii si zapezii in zonele exterioare, functionand complet automatizat. In functie de conditiile climatice va detecta automat cand este necesar sa topeasca gheata si zapada. Poate fi utilizat pentru jgheaburi si burlane pentru prevenirea infiltratiilor cauzate de inghet, rampe, alei, scari, acoperisuri si conducte.

Detectie inundatii

Sistemul automatizat pentru detectie inundatii a fost proiectat cu scopul de a descoperi la timp orice amentintare pentru a o rezolva fara a produce pagube. Acest sistem opreste alimentarea surselor ce provoaca daune locuintei imediat ce detecteaza o inundatie, astfel locuinta va fi sigura si ferita de riscuri.

Scenarii casa inteligenta

Poti crea diferite scenarii utile cu ajutorul carora pregatesti casa inteligenta in orice moment al zilei.

Pe langa scenariile indispensabile “ …bun venit acasa! ” si “ …la revedere!” poti crea o multitudine de scenarii care nu fac altceva decat sa economiseasca energia si sa va amplifice starea de confort.

“Bun venit acasa!“ – atunci cand deschizi usa de la intrare scenariul intra in actiune aprinzand lumina in living si in acelasi timp pornind muzica.

Scenariul “furtuna “ – rulourile vor cobori, aspersoarele se vor opri si usile culisante se se vor inchide.

Orice scenariu poate fi personalizat, limita fiind doar imaginatia dumneavoastra.

[vfb id=2]
Call Now ButtonSuna acum!