Voltsan s-a impus rapid în domeniul instalațiilor electrice și sanitare printr-un concept nou și eficient de abordare al proiectelor vizând în primul rând calitatea serviciilor oferite, dar și promptitudinea personalului nostru. 

Suntem un partener de încredere în ceea ce privește eficiența în executarea serviciilor oferite și avem experiență în dezvoltarea de proiecte cu tehnologii noi, cea mai bună reclamă fiind clienții mulțumiți pe care îi avem și care ne recomandă pentru colaborări ulterioare. 

Cu ce ne ocupăm?

Activitatea principală a societății noastre este reprezentată prin comercializarea produselor electrice și sanitare care corespund ultimei tehnologii apărute pe piața internațională, dar și proiectarea și executarea de instalații, atât electrice, cât și sanitare, exterioare și interioare, pentru construcții civile sau industriale.

La noi găsiti cele mai inovative soluții în domeniul instalațiilor termice, dezvoltăm instalații de încălzire în pardoseală cu agent termic sau încălzire electrică în pardoseală, încălzire cu panouri solare, soluții de degivrare și sisteme de supraveghere, securitate și videointerfonie.

Aducem în casa ta o tehnologie nouă de tip “casa inteligentă” care vă poate oferi un confort superior prin intermediul unei automatizări complete și a unor multitudini de funcții și scenarii: control iluminat, storuri, temperatură, securitate, audio-video, sistem video-interfonie.

Acest sistem automatizat vă permite controlul complet al casei dumneavoastră prin gestionarea acestor funcții de pe un panou central de la distanță prin intermediul telefonului mobil.

Noi suntem cea mai bună alegere!

Investiția continuă în tehnologie și în calitatea produselor, competența personalului și a structurii organizatorice permit firmei noastre să realizeze orice proiect din domeniul instalațiilor electrice, sanitare și termice la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Colectivul nostru de specialiști deține o vastă experiență în domeniul instațiilor electrice, termice și sanitare, personalul calificat face ca ideile cele mai îndrăznețe pe care le aveți să devină realitate.

Ce avantaje ai alături de noi?

– o echipă tanără, profesionistă și pregătită în orice moment să pună în practică cerințele dumneavoastră respectând cele mai înalte standarde impuse;

– găsim rapid soluții pentru efectuarea unei lucrări de calitate;

– servicii complete;

– produse de calitate;

– promptitudine și precizie în executarea lucrărilor;

– idei inovative și tehnologii noi;

– garanșie pentru lucrările executate;

– consultanță pentru alegerea celor mai bune soluții;

– colaborare permanentă.