Despre noi

Voltsan s-a impus rapid in domeniul instalatiilor electrice si sanitare printr-un concept nou si eficient de abordare al proiectelor vizand in primul rand calitatea serviciilor oferite, dar si promptitudinea personalului nostru.

Suntem un partener de incredere in ceea ce priveste eficienta in executarea serviciilor oferite si avem experienta in dezvoltarea de proiecte cu tehnologii noi, cea mai buna reclama fiind clientii multumiti pe care ii avem si care ne recomanda pentru colaborari ulterioare.

poze_0004_0-prezentare-instalatii-in-constructii

Cu ce ne ocupam?

Activitatea principala a societatii noastre este reprezentata prin comercializarea produselor electrice si sanitare care corespund ultimei tehnologii aparute pe piata internationala, dar si proiectarea si executarea de instalatii, atat electrice, cat si sanitare, exterioare si interioare, pentru constructii civile sau industriale.

La noi gasiti cele mai inovative solutii in domeniul instalatiilor termice, dezvoltam instalatii de incalzire in pardoseala cu agent termic sau incalzire electrica in pardoseala, incalzire cu panouri solare, solutii de degivrare si sisteme de supraveghere, securitate si videointerfonie.

Aducem in casa ta o tehnologie noua de tip “casa inteligenta” care va poate oferi un confort superior prin intermediul unei automatizari complete si a unor multitudini de functii si scenarii: control iluminat, storuri, temperatura, securitate, audio-video, sistem video-interfonie.

Acest sistem automatizat va permite controlul complet al casei dumneavoastra prin gestionarea acestor functii de pe un panou central de la distanta prin intermediul telefonului mobil.

Noi suntem cea mai buna alegere!

Investitia continua in tehnologie si in calitatea produselor, competenta personalului si a structurii organizatorice permit firmei noastre sa realizeze orice proiect din domeniul instalatiilor electrice, sanitare si termice la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Colectivul nostru de specialisti detine o vasta experienta in domeniul instatiilor electrice, termice si sanitare, personalul calificat face ca ideile cele mai indraznete pe care le aveti sa devina realitate.

Ce avantaje ai alaturi de noi?

article-298_1

  • o echipa tanara, profesionista si pregatita in orice moment sa puna in practica cerintele dumneavoastra respectand cele mai inalte standarde impuse;
  • gasim rapid solutii pentru efectuarea unei lucrari de calitate;
  • servicii complete;
  • produse de calitate;
  • promptitudine si precizie in executarea lucrarilor;
  • idei inovative si tehnologii noi;
  • garantie pentru lucrarile executate;
  • consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii;
  • colaborare permanenta.
Call Now ButtonSuna acum!