Incalzire in pardoseala cu agent termic

Incalzire in pardoseala TECEfloor

Voltsan comercializeaza si instaleaza sisteme TECEfloor de incalzire in pardoseala cu agent termic (hidraulice).

TECEfloor – sisteme profesionale germane de incalzire in pardoseala.

TECEfloor este un sistem profesional de incalzire in pardoseala complet ce consta in tevi din plastic, placi pentru izolare, distribuitoare din inox si plastic, grup de amestec cu pompa electronica super silentioasa, servomotoare, termostate, carcase etc.

incalzire in pardoseala cu agent termic
  1. Economie de combustibil intre 20 – 40% versus incalzirea clasica cu radiatoare;
  2. Partenerul ideal pentru cazanele in condensatie / pompe caldura;
  3. Mult mai confortabila datorita fenomenului de incalzire prin radiatie versus convectie (radiatoare);
  4. Este mult mai igienica si sanatoasa;
  5. Economie de spatiu;
  6. Nu dezvolta gandaci, mucegaiuri si depunerile de praf ca in cazul radiatoarelor.

Toate componentele sistemului sunt 100% testate din punct de vedere a compatibilitatii tuturor componentelor sale. Calitatea testata si garantia compatibilitatii sunt exprimate si in denumirea gamei SLQ – “SILVER LINE QUALITY”.

Caracteristici componente

Tevile de incalzire cu bariera de oxigen rezista la temperatura maxima de 90 de grade si presiunea de 10 bari. Tevile TECE sunt garantate 10 ani si au o durata medie de utilizare de minim 50 ani. Bariera de oxygen ( EVOH) se afla la interiorul tevilor, astfel incat in procesul de montaj nu se poate deteriora.

Distribuitoarele se prezinta in 2 variante, atat din otel inox, cat si din plastic. Distribuitoarele din inox sunt complet echipate si sunt disponibile in variantele de la 2 circuite pana la 12 circuite. Distribuitoarele din plastic sunt de 2 sau 3 circuite cu posibilitatea de a fi conectate intre ele.

Gama de termostate TECEfloor este compusa din mai multe modele printre care enumeram: termostat mecanic clasic, termostat mecanic cu senzor de sapa, termostat wireless sau cronotermostat.

Grupul de amestec si pompare TECEfloor este dotat cu o pompa electrica cu invertor, clasa de eficienta energetica A. Designul patentat patrat al camerei rotorului previne blocarea acestuia din cauza impuritatilor.

TECEfloor ofera toate variantele posibile de placi de sistem pentru incalzirea in pardoseala: placi cu nuturi, placi tacker si placi cu sarma. Placile cu nuturi sunt disponibile in 3 variante: fara izolatie din polistiren, cu izolatie polistiren grosime de 11mm, respectiv polistiren de 30mm . Pe toate placile cu nuturi se pot folosi tevi cu diametrul de 14, 16 sau 17mm.

Gama de accesorii TECEfloor este extrem de variata si include elemente de imbinare, elemente de protectie a zonelor de imbinare, benzi perimetrale, racorduri (euroconi), cleme de fixare teava etc.

De asemenea, realizam lucrari si in urmatoarele domenii:

Call Now ButtonSuna acum!