Încălzire în pardoseală TECEfloor

Voltsan comercializează și instalează sisteme TECEfloor de încălzire în pardoseală cu agent termic (hidraulice).

TECEfloor – sisteme profesionale germane de încălzire în pardoseală.

TECEfloor este un sistem profesional de încălzire în pardoseală complet ce constă în țevi din plastic, plăci pentru izolare, distribuitoare din inox și plastic, grup de amestec cu pompă electronică super silențioasă, servomotoare, termostate, carcase etc.

1. Economie de combustibil între 20 – 40% versus încălzirea clasică cu radiatoare;

2. Partenerul ideal pentru cazanele în condensație / pompe caldură;

3. Mult mai confortabilă datorită fenomenului de încălzire prin radiație versus convecție (radiatoare);

4. Este mult mai igienică și sănătoasă;

5. Economie de spațiu;

6. Nu dezvoltă gândaci, mucegaiuri și depunerile de praf ca în cazul radiatoarelor.

Toate componentele sistemului sunt 100% testate din punct de vedere a compatibilității tuturor componentelor sale. Calitatea testată și garanția compatibilității sunt exprimate și în denumirea gamei SLQ – “SILVER LINE QUALITY”.

CARACTERISTICI COMPONENTE

Țevile de încălzire cu barieră de oxigen rezistă la temperatura maximă de 90 de grade și presiunea de 10 bari. Țevile TECE sunt garantate 10 ani și au o durată medie de utilizare de minim 50 ani. Bariera de oxygen ( EVOH) se află la interiorul țevilor, astfel încât în procesul de montaj nu se poate deteriora.

Distribuitoarele se prezintă în 2 variante, atât din oțel inox, cât și din plastic. Distribuitoarele din inox sunt complet echipate și sunt disponibile în variantele de la 2 circuite până la 12 circuite. Distribuitoarele din plastic sunt de 2 sau 3 circuite cu posibilitatea de a fi conectate între ele.

Gama de termostate TECEfloor este compusă din mai multe modele printre care enumerăm: termostat mecanic clasic, termostat mecanic cu senzor de șapă, termostat wireless sau cronotermostat.

Grupul de amestec și pompare TECEfloor este dotat cu o pompă electrică cu invertor, clasa de eficiență energetică A. Designul patentat pătrat al camerei rotorului previne blocarea acestuia din cauza impurităților.

TECEfloor oferă toate variantele posibile de plăci de sistem pentru încălzirea în pardoseală: plăci cu nuturi, plăci tacker și plăci cu sârmă. Plăcile cu nuturi sunt disponibile în 3 variante: fără izolație din polistiren, cu izolație polistiren grosime de 11mm, respectiv polistiren de 30mm. Pe toate plăcile cu nuturi se pot folosi țevi cu diametrul de 14, 16 sau 17mm.

Gama de accesorii TECEfloor este extrem de variată și include elemente de îmbinare, elemente de protecție a zonelor de îmbinare, benzi perimetrale, racorduri (euroconi), cleme de fixare țeavă etc.

 

De asemenea, realizăm lucrări și în următoarele domenii:

Instalații electrice

Instalații sanitare

Înstalații termice

Încălzire electrică în pardoseală

Sisteme de irigații

Sisteme de degivrare