Sisteme de degivrare

Sisteme de degivrare pentru jgheaburi, burlane, rampe, scari si alei

Voltsan comercializeaza si instaleaza sisteme de degivrare pentru jgheaburi, burlane, rampe, scari si alei in Braila si Galati.

Masuri de protectie anti-inghet pentru jgheaburi si burlane de scurgere

Gheata care se topeste si ingheata din nou poate avaria acoperisurile si jgheaburile.

qqqwww

Turturii grei pot cadea si rani persoanele din preajma. Apa acumulata poate sa se scurga prin pereti in interior si prin tencuiala. Sistemul autoreglabil de degivrare mentine fluxul de apa in jgheaburi si burlane de scurgere. Acesta ofera o cale prin care gheata si zapada care se topesc, se pot scurge in siguranta de pe acoperis de-a lungul jgheabului si apoi in jos prin burlan.

Cablul autoreglabil poate fi asezat in jgheaburi cu spatiu ingust, fara risc de supraincalzire sau de ardere. Exista cate un tip de cablu pentru fiecare material de acoperis.

qwwqqw

Sistemul de autoreglare economiseste energie, crescand automat cantitatea de caldura in apa cu gheata si scazand cantitatea de caldura in aer uscat. Unitatea inteligenta de control porneste cablul de incalzire doar cand este necesar. Atunci cand detecteaza atat o temperatura scazuta, cat si umezeala.

Topirea zapezii de pe rampe, scari si alei

Gheata si zapada de pe alei, zone de incarcare, drumuri de acces, rampe, scari si alte cai de acces pot crea probleme majore, provocand accidente si intarzieri. Pentru a preveni aceste riscuri, oferim o gama complete de solutii de degivrare a suprafetelor.

Gama de produse a fost proiectata special pentru a satisface cerintele aplicatiilor comerciale, industriale si rezidentiale. Indiferent daca este vorba de beton, nisip sau asfalt, exista un sistem de degivrare care ofera o solutie rapida, fiabila si usor de instalat. Dispozitivul de control si monitorizare multisenzor este compatibil cu toate solutiile de topire a zapezii pentru rampe.

degivrare-conducte

Masuri de protectie anti-inghet pentru conducte

Conductele inghetate pot reprezenta o problema costisitoare. Atunci cand tevile sunt expuse la temperaturi sub zero grade acestea se pot fisura, rezultand daune si distrugeri considerabile. Sistemul de protectie impotriva inghetarii conductelor reprezinta o solutie eficienta. Cablul de incalzire autoreglabil impreuna cu termoizolatia corespunzatoare protejeaza impotriva inghetului tevile de apa, tubulatura de incendiu, sistemul de sprinklere si tevile cu combustibil greu.

De asemenea, realizam lucrari si in urmatoarele domenii:

Call Now ButtonSuna acum!